Software-as-a-Service (SaaS) voor de klantenservice

Service

Vraag demo aan

Agilitec service

Service

Service Agilitec

Bij Agilitec treft u één aanspreekpunt voor zowel het FWdesk product, als de implementatie en support. Praktijkervaringen bij de implementatie van onze producten vloeien meteen terug in de productontwikkeling. Een continu verbeterproces dat ertoe heeft geleid dat onze oplossingen door onze klanten bestempeld wordt als kwaliteit.

Software-as-a-Service van Agilitec B.V.

Klantenservice_Software_Helpdesk_Systeem_Ticketsysteem

Implementatie

Snel en zonder moeite aan de slag? Agilitec verzorgt de inrichting configuratie, incl. koppeling naar uw bestaande systeem zonder installatiekosten.  Een webbrowser en toegang tot internet is voldoende, u kunt binnen 1 week al starten. Dankzij de duidelijke administratortools kunt u het daarna zelf gemakkelijk onderhouden.

OEE-software-en-MES-systeem_Productiesoftware_Support_service

Support

Elke opmerking, klacht of vraag van een klant is waardevolle informatie om onze producten voortdurend te verbeteren. Een zorgvuldige verwerking en afhandeling van deze terugkoppeling wordt gegarandeerd door onze eigen servicedesk software. Klanten van Agilitec hebben rechtstreeks toegang tot dit systeem om elke vorm van terugkoppeling aan te kunnen melden of om in de rubriek veelgestelde vragen te zoeken naar een antwoord op een vraag. Gewoon bellen kan natuurlijk ook. Klik hier om naar het Online Meldsysteem te gaan en login om uw melding te registreren.

Customer_Support_Software_Helpdesk_Klantenservice_Systeem

Advies

Agilitec richt zich op de ontwikkeling en verkoop van softwareproducten die een bijdrage leveren om de service bedrijven efficiënter te maken zodat ze sneller kunnen inspelen op de veranderlijke marktvraag. Voor advies en ondersteuning op het gebied van continu verbeteren kunnen wij u in contact brengen met gerenomeerde consultants.